The house on the hill

… ofron perkujdesjen me te specializuar dhe te perkushtuar ndaj te moshuarve. Stafi profesional, ushqimet bio,  sherbimet tona,  bejne diferencen tone nga ambjente te ngjashme me ne.

shtepia jashte
Screenshot 2022-06-22 at 3.36.38 PM

Vlerat tona

Sjellja jone ndaj moshes se trete tregon edukaten dhe nivelin e shoqerise sone. Pensionistet nuk jane nje e shkuar jane nje e tashme e cmuar per brezin e ri dhe te mesem, ato jane nje liber keshillash, sjelljesh  she mesimesh qe i japin me shume vlera jetes sone. Te moshuarit per vec se jane prinderit tane, jane pasqyra jone e se ardhmes. Sipas studimeve qe jane bere mbi moshen e trete kane dale ne konkluzionin se ato qe jetojne ne nje ambjent me njerez dhe me aktivitete te ndryshme ditore si dhe me larg monotonise bejne nje jete me te lumtur te qete dhe te gjate. Kjo eshte baza ku eshte ndertuar Shtepia ne Koder. Kjo ka qene nje shtyse per ne qe te krijojme nje ambjent per pensionistet qe te bejne nje jete te denje dhe te lumtur  Pensionistet kane te nevojshme nje jete sociale per te jetuar me gjate.