Sherbim kujdesi medical

Infermieri qe ju kontrollon dhe ju jep medikamentet sipas recetes qe jua ka percaktuar doktori qe ka ndjekur te moshuarin. Mat tensionin, sheqerin ose rritmin e zemres nese I moshuari ka ndonje ankese shendetesore.

Sherbim keshillim psikologjik

Terapi grupi, keshillim dhe biseda individuale me psikologen (sipas nevojave dhe gjendjes shendetesore te te moshuarit)

Vizita periodike te mjekut te familjes

Mjeku I familjes (patolog) ben vizita cdo jave (nese shihet e nevojshme edhe cdo dite, varet sipas rastit). Vizita ambulatore. Ai keshillon mbi berjen e analizave, keshillon takimet me mjeket perkates per cdo rast.

Sherbim higjenor

sherbim higjenor personal (sipas kushteve te te moshuarit), pastrim ambjenteve te fjetjes dhe tualetit te dhomes, nderrimi I carcafeve.

Aktivitete per mendjen
trupin dhe shpirtin

Perkujdes i specializuar

When we think of wellness, we naturally think of our health and being free from illness, but it’s also about achieving your full potential. That’s the goal of our wellness program for our residents.

Mendje e shendoshe
ne nje trup te shendoshe

At every community, our dedicated activities team develops an extensive calendar tailored to your specific needs.